Camelia Potec - Camelia Potec - Viva.ro - 19 februarie 1982, brăila, românia) este o înotătoare română care a câștigat medalia de aur la 200 m liber la olimpiada de la atena.

Camelia Potec - Camelia Potec - Viva.ro - 19 februarie 1982, brăila, românia) este o înotătoare română care a câștigat medalia de aur la 200 m liber la olimpiada de la atena.. Mtp chfra natation 26042009 depart 1500md.jpg. Acesta avea 67 de ani și își sărbătorise ziua de naștere în urmă cu două luni. Înmormântarea va avea loc la cimitirul din grid, jud. „cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, ing. Grigore potec a fost găsit fără suflare în propria casă, după ce a suferit un infarct, informează debraila.ro.

Grigore potec a fost găsit fără suflare în propria casă, după ce a suferit un infarct, informează debraila.ro. Born 19 february 1982, in brăila) is a female romanian swimmer, who won the gold medal in the women's 200 m freestyle at the 2004 summer olympics. Vineri) la capela catedralei nașterii domnului din brăila. Pe 31 octombrie 2013, camelia potec a devenit președinte al federației române de natație și pentatlon modern (frnpm), fiind cel mai tânăr președinte de federație din românia. Robert glință a ocupat locul 8 în finala de 100m spate

Camelia Potec - Viva.ro
Camelia Potec - Viva.ro from www.viva.ro
Înmormântarea va avea loc la cimitirul din grid, jud. Camelia potec doliu grigore potec jocurile olimpice. Camelia potec, strigăt de durere nuuuuuuuuuuuuu!!!!! Vineri) la capela catedralei nașterii domnului din brăila. She won the mare nostrum in 2004. Vești triste pentru camelia potec, președintele federației de natație. A murit tatăl cameliei potec. Camelia potec este președintele federației române de natație.

Join facebook to connect with potec camelia and others you may know.

Camelia, în decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri. Tatăl cameliei potec avea 67 de ani. Camelia potec este în doliu. A murit tatăl cameliei potec. Potec a fost cerută de căsătorie acum o lună. Sper ca dumnezeu sa te binecuvanteze ca sa poti avea grija de noi in continuare, tati! Grigore potec (67 de ani) a decedat în urma unui infarct, fiind găsit fără suflare în propria locuință, potrivit fanatik.ro. Camelia potec a plecat de urgență din japonia și va ajunge direct la brăila, acolo unde este depus tatăl ei. Fosta mare înotătoare va avea o fetiță. Înmormântarea va avea loc la cimitirul din grid, jud. Camelia potec, președintele federației române de natație, a vorbit pentru gazeta sporturilor imediat după finalele olimpice în care au participat david popovici și robert glință. Camelia potec este în doliu camelia potec este în … Ea a aflat astăzi tragica veste a morții tatălui ei, grigore potec, la vârsta de 67 de ani.

Acesta avea 67 de ani și își sărbătorise ziua de naștere în urmă cu două luni. Media in category camelia potec the following 3 files are in this category, out of 3 total. Find out more about camelia potec, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database Carte de vizită camelia potec * a participat la patru ediții ale jocurilor olimpice (2000, 2004, 2008, 2012) * a cucerit titlul olimpic în 2004, la 200 m liber Camelia potec a făcut înot de performanță datorită tatălui ei.

Camelia Potec, marea campioana la natatie, este ...
Camelia Potec, marea campioana la natatie, este ... from cdn.knd.ro
În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri.pe 31 octombrie 2013 a devenit președinte al federației române de natație și pentatlon modern (frnpm. Grigore potec a fost găsit fără suflare în propria casă, după ce a suferit un infarct, informează debraila.ro. „cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, ing. Campioana olimpică camelia potec trece prin momente extrem de grele. Camelia potec, strigăt de durere nuuuuuuuuuuuuu!!!!! Înmormântarea va avea loc la cimitirul din grid, jud. Camelia potec este în doliu. „camelia a început să facă înot datorită mie.

A murit tatăl cameliei potec.

Grigore potec, tatăl marii campioane camelia potec, a murit facebook camelia potec anunţul a fost făcut de fratele cameliei potec, alexandru, pe facebook. Camelia potec se afla în japonia, la jocurile olimpice. Înmormântarea va avea loc la cimitirul din grid, jud. Camelia potec a plecat de urgență din japonia și va ajunge direct la brăila, acolo unde este depus tatăl ei. La olimpiada de la atena a reușit să cucerească medalia de aur la 200 m liber. Potec a fost cerută de căsătorie acum o lună. Born 19 february 1982 in brăila) is a female romanian swimmer, who won the gold medal in the women's 200 m freestyle at the 2004 summer olympics. Mtp chfra natation 26042009 depart 1500md.jpg. La aflarea veștii, președintele federației române de natație a plecat de urgență spre românia. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected. Acesta a anunţat că înmormântarea va avea loc la cimitirul din grid, județul brașov, pe data de 1 august. În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri. Camelia potec, președinta federației de natație, a plecat de urgență din japonia, de la jocurile olimpice, la aflarea veștii dureroase, transmite și gsp.ro.

Tipete de durere si dorinta de ajutor,… Camelia potec of romania wins the women's 200m freestyle event in a time of 1:58.03 at the women's 200m freestyle final in the olympic aquatic centre. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi (n.r. Campioana olimpică camelia potec trece prin momente extrem de grele. „cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, ing.

Camelia Potec singura candidata la sefia Federatiei Romane ...
Camelia Potec singura candidata la sefia Federatiei Romane ... from www.infobraila.ro
Mai șocant este faptul că marea campioană camelia potec a primit vestea teribilă în timp ce se afla cu delegația româniei la jocurile olimpice de la tokyo, japonia. Born 19 february 1982, in brăila) is a female romanian swimmer, who won the gold medal in the women's 200 m freestyle at the 2004 summer olympics. Grigore potec (67 de ani) a decedat în urma unui infarct, fiind găsit fără suflare în propria locuință, potrivit fanatik.ro. Vineri) la capela catedralei nașterii domnului din brăila. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi (n.r. Tatăl cameliei potec a murit, iar campioana a aflat tragica veste în timp ce se afla cu delegația româniei. În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri. Robert glință a ocupat locul 8 în finala de 100m spate

Acesta a suferit un infarct și a fost găsit fără viață în locuința sa.

„cu durere în suflet, familia aduce la cunoștință prietenilor și colaboratorilor, ca în data de 30.07.2021 a trecut în neființă dragul nostru tata și bunic, ing. Te iubesc cu toata fiinta mea!, a scris camelia potec pe pagina de instagram. Camelia, în decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri. Find out more about camelia potec, see all their olympics results and medals plus search for more of your favourite sport heroes in our athlete database Nu poooot, nu vreaaaau, nu creeeedddd! Grigore potec a fost găsit fără suflare în propria casă, după ce a suferit un infarct, informează debraila.ro. Potec a fost cerută de căsătorie acum o lună. Grigore potec, tatăl campioanei olimpice, a murit, la 67 de ani. Pe 31 octombrie 2013, camelia potec a devenit președinte al federației române de natație și pentatlon modern (frnpm), fiind cel mai tânăr președinte de federație din românia. 19 februarie 1982, brăila, românia) este o înotătoare română care a câștigat medalia de aur la 200 m liber la olimpiada de la atena. „camelia a început să facă înot datorită mie. Camelia potec este în doliu camelia potec este în … Born 19 february 1982 in brăila) is a female romanian swimmer, who won the gold medal in the women's 200 m freestyle at the 2004 summer olympics.